HTML

A szoci Banksy újra támad

2010.02.26. 01:50 BOA

FIDESZ .... .

 

Jelentem: beindult az első magyar politikai street art kampány. A elsőként a fiatalos fidesz dobbantott s letépve a maradiság láncát rögvest egy remekbeszabott FIDESZ feliratot rittyentett az Oktogonon direkt kampánycélokra rendszeresített farost alkalmatosságra majd - vélhetően felhorgadt bennük a spontán kreativitás és az önkifejezési vágy sajátos kevercse - rögvest megtoldották az alkotást négy kisebb (a téglalap sarkain elhelyezkedő) és egy nagyobb narancssárga pacával... Sajnos a végeredmény csupán 1-2 órán keresztül volt látható, ugyanis a konkurens pártok szinte azonnal saját plakátjaikkal borították be azt. Nyilvánvalóan megrettentek az kép várhatóan hatalmas mozgósító hatásától és egy gyors huszárvágással igyekeztek megakadályozni, hogy a fidesz egy újabb lépést tegyen az áhított 2/3-os többség felé.

 

A hatvani MSZP - némi képzavar

 

És amikor az ember azt gondolja, hogy ennél cikibb dologgal a munkahelyéig még hátralévő 10 méteres út már nem találkozhat - nos akkor rá kell jönnie, hogy téved, ugyanis a magyar baloldal sztahanovista graffitisei sem tétlenkedtek az éjjel.

Nem is kertelek tovább, lássuk:

Először kicsit megzavarodtam: az MSZP hatvani tagozata miért éppen a főváros szívében próbál szavazókat gyűjteni? Ennyire bíznának az alvóvárosok Budapesten dolgozó választópolgáraiban? Hmm...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A választ végül maguk az szoci gerillák adták meg, ugyanis a következő hirdetőoszlopon az alábbi látvány fogadta a járókelőket:

Igen-igen, a képen Hatvani Csaba terézvárosi szocialista jelölt sztencilezett arcképe látható. Bár ha jobban belegondolok, az alkotás címe lehetne akár GloryHole60i Sexdoll is...

(Zárójelben: kár, hogy a liberálisok éppen dögrováson vannak, mert szívesen látnék néhány, az mszp-s analógiájára készült RETKES SZDSZ stencilt is az utcákon.)

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz politikai marketing választás 2010 kampány 2010 hatvani csaba gerilla kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://politikagy.blog.hu/api/trackback/id/tr381791263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása